BISTRE REŠITVE
Tradicija od aprila 1994 naprej!

  WWW PRO-ANDY      

ZALOŽBA        TRGOVINA KARAKONDŽULA        OBLIKOVANJE        RAZNO ◊     ◊ NOVICE ◊     ◊ PRODAJNI POGOJI

   NAZAJ V e-KNJIGARNO    NAROČILO     ZANIMIVO O KNJIGI

PONUDBA SAMOZALOŽBE

SAMOZALOŽBA
BOJAN EKSELENSKI

SAGA VITEZI & ČAROVNIKI
SAMOZALOŽBA

IZID: april 2015


MPC 15,00€ +
3,00€ poštnina po povzetju

Velikost 14,0 x 19,5 cm
strani 160
trda vezava,
za starost od 18 let naprej

ATLANTIDA - IMPERIJ SONČNEGA BOGA

Atlantida je večna. Imperij je večen. Edini Bog, Re A'Thum je večen. Galaktično cesarstvo Atlantida je vse, kar vidi oko na nebu. Atlantida je vse v krogu pol milijona nedoumljivih parsekov. Tisočletja varuhi Atlantide vladajo iz Korše. Majhen otok na robu Galaksije je srce Atlantide. To srce poganja protonijsko kri v vse kotičke Nutinega telesa. Tam, na otoku sredi oceana Atlantia je Hajakel, mistično središče moči Atlantide. Lux aurum z nevidnimi nitmi, ustvarjenimi s čudeži protonijskega hašameja, povezuje sto petdeset milijonov naseljenih svetov Cesarskega sektorja, Kolonij in Zunanjih patarkij. Tako je že 30.000 let, odkar je Re A'Thum prvemu Varuhu odprl vrata Lex auruma. In svečenikom Ozirisa je bilo dano spoznanje o skrivnosti telesa Nut. In svečenice Neftide so prodrle v meso Šujevo.
Remus I. je lutka. Zadnjih petnajst let je služil svojim petim predhodnikom. Zgolj eden od njih je srečal Ma'at po svoji volji in zdaj uživa na poljanah nesmrtne Šališe, a druge so tja poslali dvorni udari. Moč je od nekdaj močna motivacija in cesarska krona je simbol največjih moči. Remus v teh temnih stoletjih ni navaden uzurpator, temveč maska mogočne Neftidine kadiš emeje Kleone Remus Aladah, Velike svečenice Univerzalne Cerkve. Svojo moč je zgradila na temeljih pešanja vseh redov Cerkve. Gradila je z rušenjem. Palača njene veličine je zgrajena iz ruševin.

IZID: junij 2015


MPC 9,90€ +
3,00€ poštnina po povzetju

Velikost 15,0 x 21,0 cm
strani 148
mehka vezava,
za starost od 18 let naprej

VZPON ELEJLE (povest iz sage Vitezi & Čarovniki)

Neizmerna moč prinaša neizmerne skušnjave!
Na začetku 9. stoletja zlatega eona je bila Sonoroda nepomembna in poniževana najbolj vzhodna grofija marke Ceodije, ta pa je bila del veličastnega Svetovnega cesarstva. A naloženo ji je bilo izjemno breme, da na vsakih 20 let žrtvuje svečenika in svečenico plemenitega porekla za tempelj Emen Mabemot na oddaljenem otoku Taraf. Tam so v strogi tajnosti varovali skrinjo s temnimi talismani zatabi in zadrževali vplive strašnega Megšelema, sveta lupin. A novi svečenik Darej Halal je kmalu, po uboju svojega predhodnika kot veleva prastari običaj, spoznal pretresljiva dejstva o naravi templja pod zemljo. Maske strahu in prevar padejo pred največjo prevaro. Začne se vojna za Svetovno cesarstvo. Toda namesto ognja in mečev se uporabi ...

IZID: april 2016


MPC 8,90€ +
3,00€ poštnina po povzetju

Velikost 15,0 x 21,0 cm
strani 120
mehka vezava,
za starost od 18 let naprej

PADEC SVETIH (povest iz sage Vitezi & Čarovniki)

Svetovno cesarstvo je bilo kolosalno v svoji veličini. Tudi padec je bil temu primeren. Pred skoraj 2400 leti se je zaključil Padec, ki je trajal poldrugo stoletje. Veličastne armade Vesoljnega carstva so že oblegale mogočno super-prestolnico Wendenburg. Carstvu je po umoru svetega cesarja in vilinske kraljice vladal regentski svet. Do ustoličenja polvilinskega cesarja Timeusa IV. je manjkalo le nekaj kratkih tednov. A dediču ni bilo dano zasesti položaj vladrja sveta. Samo peščici najzvestejših (hudomušni stric, orkovski zvodnik, dezerter, princ tihotapcev, orkovska sužnja, fanatični elešeji - božji stražarji) gre zahvala, da je preživel krvavi vojni udar in se izmuznil krutim atentatorjem. Polvilinski dedič je izginil iz zgodovine, da bi se lahko nekoč vrnil ...

   

POSEBNA PONUDBA

Ob nakupu treh ali več knjig iz prodajnega programa samozaložbe priznamo količinski popust 10% in brez plačila poštnine.


VITEZI & ČAROVNIKI
avtentični slovenski fantazijski ep

To je verjetno največji slovenski literarni projekt. Knjige obsegajo ogromno časovno obdobje od začetkov zahodne civilizacije v Antiki do nič kaj obetajoče znanstveno fantastične prihodnosti. Zgodovina Drugotnosti, ki postreže z veličastnimi bitkami z vitezi, čarovniki, zmaji in drugimi pravljičnimi bitji, so sooča s politično srhljivko in družbeno dramo. Kot so pred leti zapisali v reviji Joker - gre za žanrsko mešanico, ki deluje.

Pred nami je neverjeten svet Drugotnosti izpod 'tipkovnice' Bojana Ekselenskega, ki se zrcali v našem svetu in ta znova sije na ta nenavaden srednjeveški svet poln intrig, vojn in prevratov. A zlo, ki smo ga zasejali tja z našim pohlepom in sovraštvom, se nam vrača v tisočih oblikah. Če bi ne bilo dijaka iz Celja, ki postane Mešarah, bi ne preživeli. Kajti samo on se lahko postavi naproti Elejli, utelešenju zla. Bogat, mestoma eksplicitni jezik, in napeta zgodba sta največji odliki avtorjevega pripovedništva.

Avtor napoveduje, da nam bo do konca pripravil krepko čez 3.500 strani napetega, zanimivega in fantazijskega branja. O svetu Vitezov in Čarovnikov je več zapisano na www.vitezicarovniki.com. Na portalu je mogoče prebrati dodatne zgodbe, spoznati vilinščino, zgodovino Drugotnosti in si pretočiti še druge zanimive vsebine.
 

Svet Vitezov in Čarovnikov bo v končni obliki obsegal:
- (0) VOTLINA SKRIVNOSTI (2012);
- (1) VZPON INDIGO OTROK (2. izdaja 2016; prva je izšla 2007 z naslovom INDIGO OTROCI);
- (2) INDIGO NOVI SVET (2011);
- (3) VLADAVINA INDIGO OTROK (v pripravi)
- (4) INDIGO RAJ (v pripravi).
-
zgodbo Vzpon Elejle;
- zgodbo Padec svetih;
- zgodbo Evangelij iz Languedoca;
- zgodbo Somrak drugotnosti;
- zgodbi PADEC CESARSTVA in EVANGELIJ MARIJE IZ MAGDALE (Zgodbe iz Drugotnosti 1, v pripravi);
- zgodbi ZADNJI BOJ ZEOLIJE in DUHOVI ALDERVERGA (Zgodbe iz Drugotnosti 2, v pripravi);

NAZAJ V e-KNJIGARNO
NAROČILO ATLANTIDA-IMPERIJ SONČNEGA BOGA
NAROČILO VZPON ELEJLE
NAROČILO PADEC SVETIH
NAROČILO VEČ KNJIG iz programa samozaložbe

S klikom na NAROČILO se odpre okno za pošiljanje e-pošte. Za naročilo knjige po povzetju navedite:

  • ime in priimek,
  • naslov,
  • pošto in kraj,
  • število izvodov.
  • V primeru naročila več knjig iz programa samozaložbe navedite naslove knjig, ki jih želite naročiti.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in naročilo. Osebni podatki, ki nam jih posredujete za naročilo knjige, se bodo uporabili le za enkratno pošiljanje knjige.
Ko bo knjiga poslana, vaše podatke izbrišemo iz naših podatkovnih baz. Knjigo boste prejeli v roku do 4 delovnih dni po vpisu naročila, če je vaše naročilo popolno.
V primeru težav nam pišite na knjigarna@proandy-sp.si ali pokličite po telefonu
041 732 342 vsak delovnik med 9:00 in 12:00 uro in od 14:00 do 16:00 ure.

Preverite še splošne prodajne pogoje.

ZANIMIVOSTI O KNJIGI, NOVICE, PREDSTAVITVE, ITD.

 

domača stran podjetje povezave kazalo strani
 

NA ZAČETEK STRANI

Copyright © 2020, PRO-ANDY, Andrej Ivanuša, s.p., Maribor. Vse pravice pridržane. Zadnja sprememba na strani: 25.03.2020