BISTRE REŠITVE
Tradicija od aprila 1994 naprej!

  WWW PRO-ANDY      

E-KNJIGARNA

ZALOŽBA        TRGOVINA KARAKONDŽULA        OBLIKOVANJE        NOVICE ◊     ◊ PRODAJNI POGOJI

ORFFOV INSTRUMENTARIJ ◊     ◊ e-FOLLOWR

RAZNO - naša dodatna ponudba

◊ ◊ ◊ ORFFOV INSTRUMENTARIJ IN ORFFOVA GLASBENO-GIBNA VZGOJA
NA ZAČETEK STRANI

Leta 1924 je znameniti nemški skladatelj Carl Orff skupaj z Dorotejo Günter ustanovil Günterjino šolo. To ga je popeljalo na novo področje ustvarjanja. Šola je izobraževala telovadbo, ritmično gibanje, glasbo in ples. S sodelavko Gunild Keetman sta razvila nov model glasbene in gibalne vzgoje z imenom Orff-Schulwerk, Orffova šolska delavnica. V tem okviru je Orff razvil svoj koncept glasbenega izobraževanja kot sintezo giba, poezije in glasbe. V ta namen je napisal številne glasbene publikacije in razvil specializirane glasbene instrumente. Dolgoletna uporaba njegovega koncepta je pokazala, da je to najboljši način uvajanja otrok v glasbo in ples.


Carl Orff in Gunild Keetman


POOBLAŠČEN TRGOVEC ZA

ZASTOPNIK ZA

Smo pooblaščen trgovec za Slovenijo za STUDIO49 iz Münchna iz Nemčije. STUDIO49 je proizvajalec avtentičnih glasbenih orffovih instrumentov. Nudim originalne nadomestne dele za vsa glasbila STUDIO49 ne glede na to kje in kdaj ste jih kupili.

K temu je na voljo še dopolnilni program MOECK šolskih flavt, uglašenih glasbenih cevi BOOMWHACKERS in enostaven program za računalniško glasbeno notacijo NOTEWORTHY. V januarju leta 2009 pa smo dodali še nov program PERCUSSION PLUS, podjetje se nahaja v Angliji in ima v svojem programu zanimive dopolnilne instrumente.

Instrumente dobavljamo na podlagi posebnega osebnega naročila. Prodajno ceno in dobavni rok dogovorimo ob naročilu, saj instrumenti niso na zalogi. Na levi strani s klikom na logotip podjetja stopite na njihovo stran s prodajnim katalogom.


◊ ◊ ◊ SLEDITE NAM - APLIKACIJA eFOLLOWR
NA ZAČETEK STRANI

Aplikacija je brezplačna, njena namestitev pa čisto enostavna:
1 | Skenirajte QR kodo.
2 | QR koda vas bo samodejno preusmerila na spletno trgovino in omogočila prenos aplikacije eFollowr (Google play / App store)
3 | Potrdite prenos in namestite aplikacijo.


Pofotkajte« QR-kodo in postanite naš sledilec!

Voilà! Dogaja se! Po odčitanju QR kode se boste prelevili v sledilca našega podjetja.
Tako boste na tekočem z vsemi novostmi in akcijami, ki jih ponujamo.

domača stran podjetje povezave kazalo strani
 

NA ZAČETEK STRANI

Copyright © 2020, PRO-ANDY, Andrej Ivanuša, s.p., Maribor. Vse pravice pridržane. Zadnja sprememba na strani: 29.03.2020