BISTRE REŠITVE že več kakor 20 let!


RABLJENI RAČUNALNIKI Z GARANCIJO
in z originalnim WINDOWS 7 operacijskim sistemom

ZA KATALOG IN PODROBNOSTI
POKLIČITE 02 620 9898
pon-pet 10:00-12:00 in 14:00-16:00
 

Računalniki
Prenosniki

V pripravi:
Delovne postaje
Tablični računalniki
Monitorji
Komponente

  • Izredno ugodne cene za vrhunske računalnike.
  • Vsa oprema je testirana, tehnično brezhibna in fizično lepo ohranjena.
  • Varen nakup, preverjeni modeli in poreklo računalnikov.
  • Operacijskega sistema ni potrebno kupovati.
  • Rabljeni računalniki in najem računalniške opreme
  • PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE HP, DELL, LENOVO, TOSHIBA, NEC ... izključno A kakovosti!
  • Samo poslovne linije višje kvalitete!
  • Prihranek pri nakupu rabljenega računalnika znaša od 200 do 470 EUR!

Najem
Občasno za predstavitve, seminarje, izobraževanja ali igranje spletnih iger potrebujete več računalnikov za krajše časovno obdobje. V tem primeru je najprimernejša rešitev najem računalniške opreme. V najem dajemo opremo priznanih blagovnih znamk, zanesljive A kakovosti in iz poslovne linije za ugodno ceno. Oprema je brezhibna, delujoča in odličnega izgleda. Vsi prenosniki in računalniki imajo nameščen operacijski sistem Windows. Stacionarne računalnike po želji z minimalnim doplačilom opremimo z igričarskimi grafičnimi karticami kot je NVIDIA GeForce GT630 ali podobno. Najamete lahko enega ali več računalnikov, monitorjev, prenosnih ali tabličnih računalnikov. Potrebujete 50 kosov ali več? Vedno lahko zagotovimo večje količine želene opreme.

Cene: prenosnik 15€/dan + DDV, stacionarni+monitor 20€/dan + DDV
(Opomba: ob najemu zaračunamo kavcijo, ki je odvisna od količine in vrste računalnikov ter stroške dostave in odvoza opreme.)

GARANCIJA
Rok trajanja garancije pri nakupu rabljenega računalnika je 6 mesecev. Garancijo lahko z doplačilom podaljšate na 1 leto. Znesek doplačila za podaljšanje znaša  med 5-10% od prodajne vrednosti računalnika. Velja tudi za baterije v prenosnih računalnikih, ki imajo zagotovljeno delovanje najmanj 30 minut (večina baterij prenosnikov deluje 1-1.5 ure). Če po prevzemu ugotovite, da vaša baterija zdrži manj kot 30 minut, nas obvestite in jo bomo zamenjali.
PLAČILO
Opravite ga lahko na osnovi predračuna / računa na TRR pred dostavo ali z gotovinskim plačilom ob prevzemu. Plačilo na obroke ni možno. V primeru plačila ob prevzemu, vrednost nakupa, skupaj s poštnino daste kurirju, ki vam paket prinese. Dodaten popust vam priznamo ob nakupu večjih količin ali v primeru prodajnih akcij, ki so časovno omejene. Stroški dostave so v breme kupca in znašajo trenutno 10,00 EUR+DDV. Stroške dostave plačate ob prevzemu pošiljke.
POJASNILA
Tipkovnice na prenosnikih so nemške ali angleške. Pri nakupu prenosnika vam brezplačno priložimo slovenske nalepke za tipkovnico (celotno tipkovnico, ne le šumnike). Poleg računalnika dobite brez doplačila gonilnike, miško, napajalni kabel, pri monitorjih napajalni kabel in VGA oz. DVI kabel. Monitor in tipkovnico zadržite s svojega prejšnjega računalnika ali dokupite pri nas po ugodni ceni.

Osnovni podatki podjetja


PRO-ANDY, Andrej Ivanuša, s.p.
Borštnikova 33, 2000 Maribor
 

mobitel:

041 732 342

e-mail:

info@proandy-sp.si

  NA ZAČETEK

Domača stran | O podjetju | Kazalo strani | Povezave | Prodajni pogoji

Copyright © 2014 PRO-ANDY, Andrej Ivanuša, s.p., Maribor. Vse pravice pridržane. Spremenjeno: 23.01.2017.