BISTRE REŠITVE že več kakor 20 let!

SAMOZALOŽBA BOJAN EKSELENSKI

Bojan Ekselenski: ATLANTIDA - IMPERIJ SONČNEGA BOGA


MPC 15,00€
 

Izšla aprila 2015

   Atlantida je večna. Imperij je večen. Edini Bog, Re A'Thum je večen. Galaktično cesarstvo Atlantida je vse, kar vidi oko na nebu. Atlantida je vse v krogu pol milijona nedoumljivih parsekov. Tisočletja varuhi Atlantide vladajo iz Korše. Majhen otok na robu Galaksije je srce Atlantide. To srce poganja protonijsko kri v vse kotičke Nutinega telesa. Tam, na otoku sredi oceana Atlantia je Hajakel, mistično središče moči Atlantide. Lux aurum z nevidnimi nitmi, ustvarjenimi s čudeži protonijskega hašameja, povezuje sto petdeset milijonov naseljenih svetov Cesarskega sektorja, Kolonij in Zunanjih patarkij. Tako je že 30.000 let, odkar je Re A'Thum prvemu Varuhu odprl vrata Lex auruma. In svečenikom Ozirisa je bilo dano spoznanje o skrivnosti telesa Nut. In svečenice Neftide so prodrle v meso Šujevo.
   Remus I. je lutka. Zadnjih petnajst let je služil svojim petim predhodnikom. Zgolj eden od njih je srečal Ma'at po svoji volji in zdaj uživa na poljanah nesmrtne Šališe, a druge so tja poslali dvorni udari. Moč je od nekdaj močna motivacija in cesarska krona je simbol največjih moči. Remus v teh temnih stoletjih ni navaden uzurpator, temveč maska mogočne Neftidine kadiš emeje Kleone Remus Aladah, Velike svečenice Univerzalne Cerkve. Svojo moč je zgradila na temeljih pešanja vseh redov Cerkve. Gradila je z rušenjem. Palača njene veličine je zgrajena iz ruševin.

Bojan Ekselenski: PADEC SVETIH (povesti iz sage Vitezi & Čarovniki)


MPC 9,90€

Izšla aprila 2016

    Svetovno cesarstvo je bilo kolosalno v svoji veličini. Tudi padec je bil temu primeren.
   Pred skoraj 2400 leti se je zaključil Padec, ki je trajal poldrugo stoletje. Veličastne armade Vesoljnega carstva so že oblegale mogočno super-prestolnico Wendenburg. Carstvu je po umoru svetega cesarja in vilinske kraljice vladal regentski svet. Do ustoličenja polvilinskega cesarja Timeusa IV. je manjkalo le nekaj kratkih tednov. A dediču ni bilo dano zasesti položaj vladrja sveta. Samo peščici najzvestejših (hudomušni stric, orkovski zvodnik, dezerter, princ tihotapcev, orkovska sužnja, fanatični elešeji - božji stražarji) gre zahvala, da je preživel krvavi vojni udar in se izmuznil krutim atentatorjem. Polvilinski dedič je izginil iz zgodovine, da bi se lahko nekoč vrnil ...

Bojan Ekselenski: VZPON ELEJLE (povesti iz sage Vitezi & Čarovniki)


MPC 8,0€

Izšla junija 2015

   Neizmerna moč prinaša neizmerne skušnjave!
   Na začetku 9. stoletja zlatega eona je bila Sonoroda nepomembna in poniževana najbolj vzhodna grofija marke Ceodije, ta pa je bila del veličastnega Svetovnega cesarstva. A naloženo ji je bilo izjemno breme, da na vsakih 20 let žrtvuje svečenika in svečenico plemenitega porekla za tempelj Emen Mabemot na oddaljenem otoku Taraf. Tam so v strogi tajnosti varovali skrinjo s temnimi talismani zatabi in zadrževali vplive strašnega Megšelema, sveta lupin. A novi svečenik Darej Halal je kmalu, po uboju svojega predhodnika kot veleva prastari običaj, spoznal pretresljiva dejstva o naravi templja pod zemljo.
   Maske strahu in prevar padejo pred največjo prevaro. Začne se vojna za Svetovno cesarstvo. Toda namesto ognja in mečev se uporabi ...

NAROČILO ATLANTIDA: IMPERIJ SONČNEGA BOGA

NAROČILO PADEC SVETIH

NAROČILO VZPON ELEJLE

S klikom na NAROČILO se odpre okno za pošiljanje e-pošte.
Za naročilo knjige po povzetju navedite:

  • ime in priimek

  • naslov

  • pošto in kraj

  • število izvodov

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in naročilo.
Knjigo boste prejeli v roku do 4 delovnih dni po vpisu naročila, če je vaše naročilo popolno.
V primeru težav nam pišite ali telefonirajte na naslov, oz. na številke, ki so navedene v okencu desno spodaj na tej strani.

PRODAJNI POGOJI

ZANIMIVOSTI O KNJIGI, NOVICE, PREDSTAVITVE, ITD.

 

 

  NA ZAČETEK

Domača stran | O podjetju | Kazalo strani | Povezave | Prodajni pogoji

Copyright © 2014 PRO-ANDY, Andrej Ivanuša, s.p., Maribor. Vse pravice pridržane. Spremenjeno: 24.10.2016.